Jeugdprogramma's

Voor u als organisator is het altijd weer een hele klus om een geschikte act of show te vinden voor de jeugd. Een goochelaar, poppenkast of de bekende clown hebben we onderhand wel een keer gezien, tijd voor iets anders dus.

 

De Heedoemeesjooow

Is een interactief programma voor de jeugd van 4 tot 12 jaar. Een show vol podiumspelletjes, opdrachten en heel veel leuke muziek, waarbij het gehele publiek constant wordt betrokken. Vaste spelitems zijn o.a. het kampioenschap spijkerbroek/kiel hangen, de jongens tegen de meisjes quiz en de polonaise met hindernissen. Natuurlijk gaan de winnaars niet met lege handen naar huis. Onze dj draait de allerleukste muziek.

 

De Sport Muziek Showbizz quiz

Voor de groep van 10-16 jarigen hebben wij de SMS quiz. Dit programma zit vol met geluidsfragmenten, vragen en opdrachten die geheel in het teken staan van sport, muziek en showbizz. Een quizmaster presenteert deze quiz en onze dj draait in de pauze muziek op verzoek. Dit programma is ideaal voor verenigingen, campings en horeca. Natuurlijk gaan de winnaars niet met lege handen naar huis. Een echte beker voor de nummer 1, alsmede een prijzenpakket wordt door ons beschikbaar gesteld.

 

 

 

Bruiloftsmuziek, dj, personeelsfeest, achtergrondmuziek, verhuur, discoshow, feest, jubileum, trouwfeest, carnavalsmuziek, disco, feest-dj, huwelijksfeest, drive in show, dansmuziek, verjaardagsfeest, lichtkrant, muziek voor ouderen, kinderprogramma, entertainment, stijldansmuziek, themafeesten.