The Rock on the Roadshow op het Zeeltjefestival 2012

Afgelopen zaterdag stond JVP Muziek en Entertainment met the Rock on the Roadshow op het Zeeltjefestival in Deest. Jan, Gijs en Suzanne verzorgden de presentatie en de pauzemuziek op dit schitterende festival. Het was weer een geweldig feest ondanks de tropische temperatuur met optredens van internationale bands.

Volgend jaar bestaat het Zeeltjefestival 20 jaar en zal dan nog grootser worden opgezet. The rock on the Roadshow is alweer geboekt voor dit jubileumjaar.

Op de foto rechts: Jan met Alan Gascoigne, ex gitarist van Normaal.

 

JVP Muziek en Entertainment met the Rock on the Roadshow op het Zeeltjefestival 2012.

 

The Rock on the Roadshow op het Zeeltjesfestival

Zaterdag 20 augustus 2011 stonden we met the Rock on the Roadshow op het Zeeltjefestival in Deest. Met o.a. Wild Romance (Herman Brood), de Nederlandse Status Quo (Quotation) en de beste Greenday coverband Dookie. Het werd een superfeest met een geweldige sfeer.

Op de foto: Jan met Dany Lademacher frontman van The Wild Romance

Ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de Pukkelpopramp in Hasselt werd er 1 minuut stilte gehouden. Het was om kippenvel van te krijgen toen het in de tent met ruim 600 festivalgangers muisstil was. Hieruit blijkt maar weer de saamhorigheid van al die muziekliefhebbers. Namens de Rock on the Roadshow iedereen bedankt en wellicht tot volgend jaar.

Klik hier voor meer festivalfoto’s  

 

 

The Wild Romance

 

Bruiloftsmuziek, dj, personeelsfeest, achtergrondmuziek, verhuur, discoshow, feest, jubileum, trouwfeest, carnavalsmuziek, disco, feest-dj, huwelijksfeest, drive in show, dansmuziek, verjaardagsfeest, lichtkrant, muziek voor ouderen, kinderprogramma, entertainment, stijldansmuziek, themafeesten.