Historie

Zoals velen begon ook ik op mijn slaapkamer een discotheek. Met boxen van maar liefst 100 watt en een lichtorgel met wel 4 lampen werden de eerste shows bij verenigingen en op scholen gedraaid. De naam "Bricktion" werd mede met heel veel hulp van mijn vader een begrip in de regio Wageningen-Arnhem-Ede. Hij was onze chauffeur, roadie en p.r. man.

Enkele jaren later werd de naam omgedoopt in Party Music Service, waarmee we meer dan 12 jaar ieder weekend op pad waren voor de verzorging van de muziek op bruiloften en partijen. Toen ik werd benaderd door Partycentrum Moeke Mooren in Appeltern, om als vaste dj/presentator in dienst te komen was de keus voor mij niet zo moeilijk.

Met heel veel plezier heb ik bij dit horecabedrijf ruim 10 jaar gedraaid in het partycentrum en op passagiersschip de "Sluizer". Een verjaardagsfeestje van een 80 jarige of een personeelsfeest van 500 personen werden door mij met veel enthousiasme voorzien van muziek en entertainment. Natuurlijk mogen we de vele bruiloften niet vergeten.

Aan het draaien in Rockcafe "de Stoep", ook een onderdeel van Moeke Mooren heb ik persoonlijk de mooiste herinneringen. In een straal van 35 kilometer was de Stoep voor rockliefhebbers de uitgaansgelegenheid, waar muziek van the Rolling Stones, the Doors of Metallica tot diep in de nacht werd gedraaid. Grappig is dat ik enkele uren later aan boord stapte van de Sluizer om bijvoorbeeld voor de bond van ouderen de nodige veleta's en polka's te draaien.

Ook het samenwerken met bekende artiesten zoals Maywood, Lee Towers, Anita Meyer, Emiel Hartkamp, Jochem van Gelder het Feestteam en Bertus Staigerpaip heb ik met trots mogen ervaren.

Na een pauze van 2 jaar is het werken in de muziek en entertainment toch weer gaan kriebelen. Met heel veel voorbereiding, een aantal try-outs en veel leuke reacties zijn we weer helemaal terug van weggeweest. Naast de verzorging van de muziek op de meest uiteenlopende feesten beschikken we nu over eigen kindershows, een programma voor 55 plussers en een aantal kant en klare themafeest concepten.

Tot zover in vogelvlucht een stukje geschiedenis over de ontwikkeling van J V P muziek en entertainment

Jan Vos

 

 

 

Bruiloftsmuziek, dj, personeelsfeest, achtergrondmuziek, verhuur, discoshow, feest, jubileum, trouwfeest, carnavalsmuziek, disco, feest-dj, huwelijksfeest, drive in show, dansmuziek, verjaardagsfeest, lichtkrant, muziek voor ouderen, kinderprogramma, entertainment, stijldansmuziek, themafeesten.