Gastenboek

Reactieformulier
Jan van Heumen (afdeling recreatie 's Heeren Loo t | 23-07-2014 15:53

Beste Jan en Gijs,

Heel erg bedankt voor jullie show gisteren. Het was een enorm succes, zowel door onze DJ's (Arjen, Berry en Jan) als door jullie begeleiding. Heel goed het publiek erbij betrokken, voor zover mogelijk door de hitte. We zullen jullie de volgende keer zeker in gedachten houden!

Met vriendelijke groet,

Jan van Heumen

P.S. We hebben nog een aantal leuke foto's van jullie, mail eventjes en dan sturen we ze door!

Marant | 17-07-2014 13:19

Dag Jan en collega,

Op het personeelsfeest van vrijdag 22 juli jl. hebben jullie ons met jullie muziek een prima middag/avond bezorgd. Opbouw van de muziek helemaal zoals we hadden besproken. Fijne achtergrondmuziek tijdens het buffet en later op de avond swingen! En er was ook voldoende ruimte voor verzoeknummers ter plekke. Namens Jose en mijzelf, nogmaals hartelijk dank!

That's Cool! | 23-06-2014 14:40

Wat een super gezellig feest afgelopen zaterdag op de Single Party. Prettig met jullie te hebben samengewerkt. Tot een volgend feestje?
Wij zijn te vinden via https://www.facebook.com/thatscooltheband of www.thatscool.nl of www.detakkewijven.nl ....maar dat is weer wat anders dan Disco!

Groetjes van ons allemaal & nogmaals bedankt.

Anneke | 05-05-2014 11:17

Hallo Jan,

Heel erg bedankt voor je geweldige optreden tijdens de SingleParty van afgelopen zaterdag. Een overvolle dansvloer met vrolijke singles!

Eén klein nadeel voor mij, er moest flink met meubilair geschoven worden om de dansvloer te vergroten, haha!

Wilma | 24-03-2014 17:53

Wat een geweldig feest hebben jullie er weer van gemaakt. Kon me weer nauwelijks losrukken van de vloer. Van Tsunami naar Tavares, alles zat erin. Bedankt voor een geweldige laatste avond als gastvrouw bij Single Events!

Anneke | 23-03-2014 14:20

Hallo Jan en Gijs,

Super bedankt voor jullie enthousiaste optreden gisteren tijdens de SingleParty in Nuenen. De dansvloer werd 2x groter gemaakt, dat zegt genoeg!

En...... eindelijk heb ik kunnen dansen op, een niet 'verkreukelde' versie van, 'Rather be'. Jullie krijgen (bijna) alles voor elkaar hè, haha.

Tot het volgende feest.

Anneke
Single Events

Anneke | 01-01-2014 18:15

Jan,

Bedankt voor het geweldige optreden tijdens de XL Singleparty in Oss. Goeie muziek, super sfeer door belichting en….. 2 volle dansvloeren. Werkelijk een spetterende afsluiting van 2013!

Lenny van den Heuvel | 10-12-2013 18:09

Jan en Gijs, dank voor de mooie avond van de Rock on the road show die jullie bij mijn 40-jarige verjaardag hebben verzorgd! Veel van mijn vrienden en kennissen houden van die muziek en 't was dan ook een feest der herkenning. De dansvloer stond regelmatig vol en mede dankzij jullie werd 't een avond om nooit meer te vergeten en veeeeels te snel voorbij!

Anneke | 02-12-2013 17:30

Jan & Gijs bedankt voor jullie enthousiaste inzet tijdens de SingleParty in Utrecht afgelopen zaterdag!

Mooi om te zien dat op een gegeven moment bijna alle singles op de dansvloer stonden.

Graag tot de 14e tijdens de SingleParty in Arnhem!

Anneke

Marjan Postma | 01-12-2013 11:37

Hey Jan en Gijs,
Gisteravond hebben we genoten van jullie muziek tijdens het Single-Feest van Single-Events in Zinn{inn} in Utrecht. Als gastvrouw wil ik jullie nogmaals bedanken. De muziek werd langzaam opgebouwd en er werd heerlijk gedanst. Jullie voelden heel goed aan wat het publiek wilde en op het hoogtepunt van de avond draaien jullie een aantal stevige housenummers waar iedereen van uit z'n dak ging. Daarna bouwden jullie af met ook wat salsa voor de liefhebbers. Voor een 40-50+ feest helemaal top!
Ik zie uit naar de volgende samenwerking!
Marjan Postma
Marjan Postma

[1]      «      2   |   3   |   4   |   5   |   6      »      [17]
Reactieformulier

Reactieformulier