Gastenboek

Reactieformulier
Marco Hol | 18-10-2015 13:58

Zaterdag 17 Okt. was kei leuk feestje in Moeke Mooren met een hele boel beken van vroeger.

Het leek wel of de tijd had stil gedaan, het was net als vands KEI GEZELLIG!!!!

Bedankt,

Marco

John & Jacqueline Briët | 22-09-2015 09:33

Afgelopen zaterdag 19-09 een GE-WEL-DIG feest gehad! Wat een sfeertje, zoooooo goed. Wij (en volgens mij alle gasten ook, we hebben heel veel positieve reacties gehad) hebben volop genoten van dit TOPfeest! Het geluid, de laser en de bellen ;-), de drank en de hapjes; alles was super. Precies goed!!

Jan en Gijs: super bedankt voor deze fantastische feestavond!

Liefs,

John & Jacqueline Briët

Nancy | 21-09-2015 21:33

Anderhalve dag vóór de uitvaart van mijn moeder kwamen we erachter dat het geluid in de zaal niet zou werken. Paniek alom, je kunt dat er niet bij hebben. Op vrijdagavond laat Jan gebeld. Binnen één minuut totaal gerustgesteld. Natuurlijk regelt Jan dat!
Alles klopte. Jan heeft overlegd met de zaaleigenaar, alle apparatuur geregeld en het draaiboek opgehaald. Tijdens de dienst klopte alles van a tot z. De geluidskwaliteit was perfect, de timing was perfect, de videopresentatie was perfect.
Totaal ontzorgd en perfect geregeld.
Dank je wel Jan, dankzij jou hebben we mijn moeder deze mooie herdenkingsdienst kunnen geven.

Jinx Tattoo- & Piercingstudio | 24-08-2015 11:28

JVP Muziek en Entertainment, hebben ons een super mooie en geweldige top avond bezorgd. Ook al viel de opkomst wat tegen, dat heeft de pret niet mogen drukken!
De mensen die er waren hebben een geweldige avond gehad en namens ons Team van Jinx, echt super bedankt!

Wij zullen jullie zeker aanbevelen, ga zo door!

Piet & Anja
Lotte en Maxime

Jos de Kok | 11-07-2015 11:43

Jan vos, Is een Dj die weet wat hij doet en hoe het moet. Onlangs een feest gehad van mijn vrouw die 50 jaar is geworden. Er werd hippie en Stoep muziek gedraaid, niet te hard en niet te zacht. Het was een prachtige avond Waar de gasten nog lang over praten. Jan en zijn broer, bedankt. Groeten Jos

Anneke | 15-04-2015 20:49

Hallo Jan en Gijs,

Het was, door de vele nieuwe feestgangers, een onwennige start zaterdag jl. tijdens de SingleParty in Lathum. Toch hebben jullie ze op de dansvloer gekregen. Bedankt daarvoor!

Anneke
Single Events

Ria Loeffen | 09-02-2015 20:48

Zaterdag hebben we een ongelooflijk gezellig feestje gehad van mijn broer die zijn 40 jarig jubileum heeft gevierd met zijn huisgenoten, collega's, mensen die hem verzorgen en zijn familie. Een gezelschap met gasten van 3 tot 70 jaar. Door de gezellige en ontspannen manier van optreden van JVP had iedereen het naar zijn zin. De bellenblaas machine was ook een groot succes.
Ik had me van alles voorgesteld maar dat het zo gezellig zou worden en iedereen het zo naar zijn zin zou hebben, had ik niet gedacht. Geweldig .
Jan en Gijs nogmaals bedankt en heel veel succes ook namens mijn broer Pieter.
Met vriendelijke groeten Ria..

Carla Janssen | 07-02-2015 20:24

Vanmiddag een fantastisch jubileumfeest gehad van een van de clienten waarbij ik werk (sHeerenloo) JVP muziek zorgde voor de muziek. Mede door Jan en Gijs had ieder het naar zijn zin. Er wordt goed ingespeeld op de sfeer die er is. Clienten werden betrokken bij muziekkeuzes.
Dank je wel Jan en Gijs!
Tot zienz op ons volgende feestje!!

Anneke | 04-01-2015 23:15

Hallo Jan,

Op 31 december jl. gingen wij tijdens onze XXL Oud & Nieuw SingleParty met ruim 450 singles swingend richting 2015. Na het toosten op 2015 en de vuurwerkshow pakten de feestgangers de draad weer op en werd er gedanst tot 03:30. Als je dat als DJ voor elkaar krijgt lever je een bijzondere prestatie! Heel erg bedankt, het was een top optreden!

Anneke
www.single-events.org

Joop | 28-12-2014 09:06

Hoi Jan en Gijs,

Ze zeggen altijd moet het zelf gezellig maken. Maar met goeie dj's die goeie muziek draaien gaat dat een stuk makkelijker. Iedereen heeft genoten jong en oud en vond het een gezellige avond. Bedankt voor jullie inzet en het mede mogelijk maken van een geslaagd verjaardagsfeestje.

Groetjes Joop

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [17]
Reactieformulier

Reactieformulier