Welkom op de website van Jan Vos Producties

 

 

Met ruim 35 jaar ervaring verzorgen wij ook op uw  feest of evenement de muziek en entertainment.  

Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje met 30 gasten, een bruiloft, jubileum, personeelsfeest of een mega feest van 1000 personen bij Jan Vos Producties is de muziek en entertainment in juiste handen. Met een uitgebreide muziekcollectie vanaf de jaren 30 tot en met de top 40 van deze week kunnen wij al uw muzikale wensen vervullen.   

Naast de muziek kunnen u en uw gasten rekenen op een stuk entertainment, waarbij het publiek op verschillende manieren wordt betrokken. Afhankelijk van het soort feest stellen wij onze geluidsinstallatie zodanig af dat u en uw gasten zo min mogelijk hinder zullen ondervinden van zware basgeluiden, zodat een gesprek aan tafel mogelijk blijft.

Ons motto is immers: Gezelligheid en veel decibels gaan niet altijd samen

Voor Dance/Disco feesten hanteren wij uiteraard een ander geluidsniveau, echter altijd in overleg met u als organisator.

 

De JVP Discoshow

 

Nieuws!

 
IMG_2419.jpg

De juiste muziek en aangenaam geluid, boek dan de JVP Discoshow

Bruiloft, personeelsfeest, tuinfeest, jubileum of een verjaardagsfeest? De dj's van JVP Muziek en Entertainment hebben meer dan 30 jaar ervaring. Met een professionele licht en geluidsinstallatie, muziek vanaf de jaren 30 tot de laatste hits uit de top 40, stijldansmuziek, Latin en feestmuziek verzorgen wij ook uw feest met plezier.

 
 
images (1).jpg

Crisis, geen budget voor een dure band?

Wij bieden u betaalbare muziek voor personeelsfeesten, bruiloften en evenementen.

Boek bij ons een discoshow voor de juiste muziek en aangenaam geluidsniveau.

Ons motto is: “Gezelligheid en veel decibels gaan meestal niet samen”. Voor meer info kunt u ons bereiken via het contactformulier op de website of bellen naar 06 45 22 57 84 (Jan Vos)

   

Bruiloftsmuziek, dj, personeelsfeest, achtergrondmuziek, verhuur, discoshow, feest, jubileum, trouwfeest, carnavalsmuziek, disco, feest-dj, huwelijksfeest, drive in show, dansmuziek, verjaardagsfeest, lichtkrant, muziek voor ouderen, kinderprogramma, entertainment, stijldansmuziek, themafeesten.